top of page

FRÖSÖ PARK NIGHT TRAIL 2023

ETT PANNLAMPELOPP I SAMARBETE MED FRÖSÖ PARK HOTEL

Frösö park night trail (3).jpg

Bansträckning
Frösö Park Night Trail tre olika bansträckningar; ca 13km och 6km för vuxna samt ett barnlopp på ca 1km.
Nyhet för i år är en stafett där 13-kilometersbanan delas in i tre olika sträckor (ca 3,5km-6,5km-3km). 

1km start kl. 18:00
Start sker på baksidan av Frösö Park Hotell. Slingan går ned en bit längs grusvägen, och vänder sedan upp genom skogen mot hotellet.

13km och stafett start kl. 18:15
Start sker på baksidan av Frösö Park Hotell. Slingan går ned i skogen mot Bynäset och rundar sedan Bynäsudden innan den vänder upp mot hotellet igen.
Målet är på stora öppna ytan nedanför hotellet.
Första växlingen för stafetten sker på stora parkeringen innan man springer ut på Bynäsudden och den andra växlingen när man kommit tillbaka till stora parkeringen igen.
Lagen ansvarar själva för transport till och från växlingarna.

6km start kl. 18:30
Start sker på baksidan av Frösö Park Hotell. Slingan går ned i skogen till stora parkeringen vid Bynäset och sedan upp mot hotellet igen. Målet är på den stora öppna ytan nedanför hotellet.

Banorna är uppmärkta med reflexer och och funktionärer finns längs banan.
 

Kostnad
Kostnaden är 300kr per person för vuxenloppen fram till den 20/10, efter det kostar det 450kr. För barnloppet kostar det 75kr fram till den 20/10 och därefter 100kr. Stafetten har ett pris på 750kr/lag fram till den 20/10 och därefter 1000kr.
Anmälan är bindande och anmälan på loppdagen i mån av plats. 

 

After run
Nytt för i år är att du kan lägga till After-run-paket i din bokning.
För 225kr för du en burgare (högrev eller grillost) samt en öl eller alkoholfritt alternativ som serveras i restaurang Kava eller på Frösö Park Spa.
Vill du koppla av på spa som har öppet ändå till 24:00 så kan du boka entre dit för 465kr.


Observera att både spa och burgare behöver förbokas. 

Tidtagning och priser

Manuell tidtagning kommer att ske under loppet. Observera att stafettlagen kommer få en sluttid men inga växlingstider.Ingen tidtagning på barnloppet. Utlottningspriser till vuxna och barnen får medalj vid målgång

 

NummerlappsutdelningNummerlapper hämtas den 27 oktober (loppdagen) mellan 16:30 och 17:30 på nedre plan på Frösö Park Hotell (ingång från baksidan).

 

Fika och överdragskläderEfter loppet serveras enklare fika. Överdragskläder kan lämnas i egen väska inne på hotellet på uppmärkta platser (eget ansvar för värdesaker). Duschmöjligheter efter loppet finns inne på hotellet.

 

SjukvårdSamtliga funktionärer har med sig fotlinda och viss sjukvårdsutrustning. Allt deltagande sker på egen risk och alla ansvarar för egen pannlampa.

bottom of page