top of page
kostradgivning.jpg

Paket -
Viktminskning

Paket Viktminskning

För dig som behöver hjälp att gå ner i vikt på ett hållbart sätt. Utan regler och förbud med helt vanlig mat. Sex träffar under ett halvår där du får mer än bara kostkunskap. Du lär dig dels om ditt energibehov och fördelning av protein, fett och kolhydrater. Men dessutom läggs mycket fokus på självreflektion och att du med egna ord och tankar driver din förändring framåt med min hjälp som coach. Mat kan vara så mycket mer än bara kost, våra intag påverkas av vanor, beteende, kultur, tankar, känslor och mycket mera.

 

Tillsammans med Anna får du möjlighet att själv ta itu med det som påverkar till ditt matintag idag.

  1. Livsmedelskunskap – val av livsmedel

  2. Energibehov

  3. Fördelning av protein, kolhydrater och fett

  4. Beteende och vanor

  5. Målsättning och hinder

  6. Hållbart – stärka vanor och positiva beteenden
     

Pris: 5700 kr
Coach: Leg dietist Anna Permansson Reuterberg

KOSTRÅDGIVNING

Kostrådgivning passar dig som behöver göra förändringar i din kost. Oavsett om du vill optimera din kost för din träning, ändra hur du äter för att uppnå viktminskning eller viktökning, eller kanske göra en livsstilsförändring för din hälsa, kan kostrådgivning ge dig verktygen att nå ditt mål.

 

Vi lägger upp en individuell plan som är anpassad efter dina syften, mål och förutsättningar. Din kost ska passa in i ditt liv och vi arbetar med att skapa förändringar som håller för livet. Efter en första uppstartsträff där vi pratar om dina mål och syften kommer du att få dokumentera en kostdagbok som är utgångspunkt för ditt nuläge och kommande förändringar.

 

Kostrådgivning sker via fysiska träffar och antalet träffar beror på behov och syfte och hur ni lägger upp detta kommer du och din kostrådgivare överens om.

 

Pris: 995 kr per träff

Paket Kost och träning

För dig som vill ha hjälp med både kost och träning.  Ett individanpassat upplägg av din träning och anpassad kost efter dina behov.

Du får:

3 PT-träffar med valfri coach
3 Kostkonsultationer med vår dietist Anna

Kostkonsultationerna

Vi ser över ditt energibehov och fördelning av kolhydrater, fett och protein. Du får göra en kostregistrering under ett antal dagar som du får feedback på och förslag till förändring.

Personlig träning

Vi kör en rörelseanalys och pratar om dina målsättningar, behov och förutsättningar. Vå går igenom övningar, teknik och träningsupplägg. så du känner dig trygg med vad du ska göra.

​​

Pris 5500 SEK 

Coacher: Leg Dietist och någon av våra personliga tränare

bottom of page