MASSAGE

Massage /Gravidmassage 50 min

Pris: 590 kr

Massör: Karin Henriksson
Boka via karin@studioostersund.com

 

SPORTKINESIOLOGI 

Sportkinesiologi i kombo med massage 60 min

Pris: 650 kr 

 

Sportkinesiolog innebär att man jobbar med olika analyser som t ex  hållning, rörelse och funktionsanalys. Man jobbar med något som heter muskeltestning. Med hjälp av muskeltestning så kan man se hur kroppens nervsignaler/nervimpulser fungerar. De visar sig genom att muskeln antingen är svag, stark eller stressad när man testar den. Utifrån svaret på muskeltestningen i kombination med tex en hållningsanalys så kan man förstå vad som är i obalans och vad som behövs behandlas.

Sportkinesiologi är till för alla. Allt från tex rygg och nackbesvär till att förbättra sin teknik eller hitta bättre rörelse i sin träning.

Sportkinesiolog: Karin Henriksson

Boka via karin@studioostersund.com

FASCIABEHANDLING

Fascia är den hinna (bindväv) som omger våra muskler.  Muskler och fascia jobbar i samspel i all rörelse och ger varandra olika förutsättningar att kunna jobba effektivt. Det som gör att vi känner oss stela i vissa delar av kroppen är ofta förtätningar i fascian. I en fasciabehandling går vi in med lugna, men djupa drag i långa rörelser som frigör fascian och ger den sin naturliga smidighet tillbaka. 60 min.

Pris: 600 kr

Behandlare: Anna Magnusson

Bokas via anna@studioostersund.com

BEHANDLINGAR

Logotyp_Studio_Östersund_blänkande_guld.
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png