top of page

MASSAGE

Inga massagetider erbjuds under hösten/vintern 2023.


 

SPORTKINESIOLOGI/TRÄNINGSTERAPI

Sportkinesiologi/träningsterapi 

Pris: 900 kr / 50 min

 

Sportkinesiolog innebär att man jobbar med olika analyser som t ex  hållning, rörelse och funktionsanalys. Man jobbar med något som heter muskeltestning. Med hjälp av muskeltestning så kan man se hur kroppens nervsignaler/nervimpulser fungerar. De visar sig genom att muskeln antingen är svag, stark eller stressad när man testar den. Utefter svaren på testerna så jobbar Karin med behandlingsmetoder som massage, triggerpunktsbehandling, ”dry needling”, kinesiologitejpning, töj, träning, samtal/coachning.

Sportkinesiolog: Karin Henriksson

VAR02755.jpg

Våra behandlingar

VAR02648.jpg

KIROPRAKTIK

Behandling: 700 kr per besök

 

En kiropraktor jobbar främst manuella metoder förbättra kroppens funktion och minska smärta. Ryggskott, ischias, whiplashskador, smärta i axlar och nacke, domningar i armar, ben och höfter är några av de områden som kiropraktorn kan bedöma, behandla och vägleda kring.

Vår kiropraktor Caroline har utbildning i medicinsk laser och använder det i sina behandlingar!

Leg. Kiropraktor: Caroline Dübbel

OSTEOPATI

Behandling: 950 kr per besök


Själva behandlingen kan gå till på många olika sätt beroende på patient, problematik och tillfälle. Flera olika metoder kan användas med syftet att få till en optimal balans i rörelseapparaten för att främja en god funktion i alla kroppens vävnader.

 

Osteopatisk behandling sker alltid manuellt,  direkt på patienten, inga redskap eller instrument används. Osteopater använder generellt mjuka behagliga tekniker. 

Osteopat. Linnea A Damberg

VAR02594.jpg
bottom of page