top of page

HÄLSOCOACHING

Hälsooaching är att jobba för förändring mot en bättre hälsa. Utifrån dina behov lägger vi upp coachingen med samtal eller träning eller i en kombination, beroende på önskemål och behov.

 

Syftet med träffarna är att hitta och tydliggöra vart du står, vad du vill uppnå och sedan fokusera på målen.  Att kombinera personlig träning och häloscoaching rekommenderas.. 

I hälsocaoching vägleder vi individer till en hälsosammare och mer hållbar livsstil. Vi jobbar med ert nuläge och guidar er mot ert önskade läge. 

 

Hälsocoaching används för olika typer av hälsorelaterade livsstilsförändringar. Hälsocoaching passar dig som behöver stöd, inspiration, motivation och vägledning vid olika typer av livsstilsförändringar inom motion/träning, kost och stress. 

Pris: 950 kr per träff.

 

Det finns en paketlösning där du kan kombinera hälsocoaching med personlig träning, läs med under Livsstil och coaching.

VAR02705.jpg

PAKETLÖSNING HÄLSOCOACHING

För dig som vill jobba med träning/fysisk aktivitet i kombination med beteendeförändring gällande din hälsa. Det kan röra sig om allt från kost, träning, stress, prioriteringar till sömn och återhämtning. Hälsooaching är att jobba för förändring mot en bättre hälsa. Utifrån dina behov lägger vi upp coachingen med samtal eller träning eller i en kombination, beroende på önskemål och behov.

Vi hjälper dig i rätt riktning!

Välj mellan två olika alternativ:
- 90 min per träff och då kombinerar vi både coachande samtal och träning.

Pris: 1200 kr per träff.

- Paketlösning, 3 träffar coachande samtal och 3 träffar personlig träning, pris 5500 kr.


Coach: Maria Lundberg eller Johanna Rapp

Anmälan: till kontakt@studioostersund.com

bottom of page