webb testtagning DSC_5958.jpg

MAXPULSTEST

Test av din maxpuls för att kunna beräkna pulszoner, viktigt hjälpmedel för att du ska kunna bedriva din träning på rätt intensitet. Maxpulstest passar alla nivåer.

 

Pris: 500kr

 

 

TRÖSKELTEST & MAXPULSTEST

Testerna utförs på löpband. Först genomförs ett tröskeltest där blodlaktatet mäts genom ett stick i fingret i ett förutbestämt intervall tills vi hittat din mjölksyratröskel.

 

Efter lite vila testar vi maxpulsen genom att kontinuerligt öka hastighet/motstånd tills maxpuls uppnåtts. Efter testet får du koll på inom vilka pulszoner du ska bedriva olika sorters träning, med hjälp av laktattestet får vi ett mer exakt värde på dina zoner. För att kunna genomföra lett laktattest med ett givande resultat passar för dig som löptränar regelbundet och har gjort det en tid.

 

Pris: 1000kr

 

STYRKETEST

 

Tränar du för att bli starkare och kunna lyfta riktigt tungt? Då kan ett styrketest för att mäta din maxstyrka vara ett bra sätt för att mäta dina framgångar.

 

Du som nybörjare kan också använda dig av ett styrketest för att mäta dina framsteg, både vad gäller kroppsstyrka och uthållighetsstyrka.

 

Pris: 800kr

 

KONDITIONSTEST

 

Vare sig du tränar för ett visst mål eller för allmänt välmående kan det vara intressant att se din konditionsutveckling. Genom tester kan du se om ditt träningsupplägg ger dig det resultat du vill ha.

 

Pris: 500kr

TESTER