top of page
KA1_9751.jpg

En personlig tränare tar fram träningsupplägg som är utformade för dig och utifrån dina behov och förutsättningar. Oavsett ditt mål eller tidigare erfarenhet hjälper vi dig med allt från att komma igång med träningen till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilt ändamål. 

 

En behovsanalys ligger till grund för ditt träningsprogram, vi startar alltid nya samarbeten med ett uppstartsmöte där vi pratar om dina mål, syften och förutsättningar. Vi pratar om hur vi ska lägga upp samarbetet vilket ser olika ut för olika individer. Hur ofta man träffar sin tränare är olika för olika personer och olika behov. Sedan gör vi en kapacitetsanalys där vi ser stämmer av din fysiska status, ev. genom relevanta tester kopplat mot just din målsättning. 

 

Personlig träning kan ske individuellt eller i par (PT-duo).

Pris: 900 kr per tillfälle vid enskild personlig träning. 1100 kr (550 kr per person) vid PT-duo.

PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING I LITEN GRUPP

DSC_0297.jpg

Här tränar vi tillsammans i en mindre grupp 3-6 deltagare. Här blandar du fördelarna med individuell coaching  och gemenskapen och glädjen från en liten grupp. Personlig träning i liten grupp har mer fokus på individen än vanlig gruppträning och gruppen jobbar specificerat utefter dina behov och med ett tydligt fokusområden för gruppen. Exempelvis träning efter graviditet börja styrketräna med fria vikter och att stärka bål, axlar och skuldror.

 

Pris: 300 kr per tillfälle. Dessa grupper träffas mellan 6-12 ggr beroende på inriktning på gruppen.

bottom of page