DSC_0297.jpg

En personlig tränare ger dig övningar och tar fram träningsupplägg som är utformade för dig och du får stöd och pepp längs vägen. Oavsett ditt mål eller tidigare erfarenhet hjälper vi dig med allt från att komma igång med träningen till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilt ändamål. Personlig träning är ett bra sätt att få ut det mesta ur din träning.

 

En behovsanalys ligger till grund för ditt träningsprogram, vi startar alltid nya samarbeten med ett uppstartsmöte där vi pratar om dina mål, syften och förutsättningar. Vi pratar om hur vi ska lägga upp samarbetet vilket ser olika ut för olika individer. Hur ofta man träffar sin tränare är olika för olika personer och olika behov. Sedan gör vi en kapacitetsanalys där vi ser stämmer av din fysiska status, ev. genom relevanta tester kopplat mot just din målsättning. Baserat på den information som kommer fram skapas sedan ett personligt träningsprogram.

 

Personlig träning kan ske individuellt eller i par (PT-duo).

 

Pris: 850 kr per tillfälle vid enskild personlig träning. 1000 kr (500 kr per person) vid PT-duo.

PERSONLIG TRÄNING

Logotyp_Studio_Östersund_blänkande_guld.

PERSONLIG TRÄNING I LITEN GRUPP

Här tränar vi tillsammans i en mindre grupp 3-6 deltagare. Här blandar du fördelarna med individuell coaching  och gemenskapen och glädjen från en liten grupp. Personlig träning i liten grupp har mer fokus på individen än vanlig gruppträning och gruppen jobbar specificerat utefter dina behov och med ett tydligt fokusområden för gruppen. Exempelvis träning efter graviditet börja styrketräna med fria vikter och att stärka bål, axlar och skuldror.

 

Pris: 300 kr per tillfälle. Dessa grupper träffas mellan 6-8 ggr beroende på inriktning på gruppen.