• WORKSHOP / FÖRELÄSNING

  I en workshop fördjupar vi oss inom ett specifikt ämne vid ett tillfälle/en dag. En workshop är 2 timmar lång och kostar 500 kr. Här blandar vi teori med praktik och fokus ligger på utbildning.

  En workshop har max 12 deltagare och 1-2 coacher.

  Exempel på workshops som vi har genomfört är knäböj, marklyft, pull ups och löpning efter graviditet.

  Vi arrangerar föreläsningar med både interna och externa föreläsare. Föreläsningarna hålls i studion eller på annan plats.

 • INSPIRATIONSDAGAR

  En inspirationsdag är en heldag med träning blandat med föreläsningar dvs både teori och praktik. Inspirationsdagen kan ha ett specifikt fokus men också innehålla en blandning av aktiviteter.

  En inspirationsdag har olika antal deltagare beroende på vart den genomförs. Kostnaden varierar beroende på innehåll. Mellanmål och lunch ingår.

   

  Exempel på inspirationsdagar som vi har genomfört är Powerwoman (fokus på tyngre styrketräning), Stora löpardagen, Stark start med fokus på att komma igång och träna och Bootcamp.

 • TRÄNINGSHELGER

  Studio Östersund arrangerar hållbara träningsresor till olika destinationer med fokus på hälsa, glädje och gemenskap.

  Vi åker med mindre grupper för maximalt individuellt fokus. På våra resor bor, lagar vi mat, äter umgås och tränar tillsammans och kommer hem laddad med träningsinspiration och fina minnen.

Logotyp_Studio_Östersund_blänkande_guld.
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png