• Att träna på Studio Östersund innebär att endorfinerna dansar av lycka i kroppen

  LINDA STAF

  "Det är personligt och du blir sedd för den du är. Det är värme, glädje, skratt, rinnsvett och träningsvärk i en salig blandning - det bästa om du frågar mig!!
   

  Fantastiska tränare som är där och som verkligen plockar fram det bästa ur mig."

 • Bästa stället alla kategorier!
  MARIA LINDBERG

  "Tre fantastiska coacher där alla har sin egen specialitet. Detta gör att oavsett vad jag vill göra så finns det på samma ställe.

  Fantastiskt härlig studio där jag alltid känner mig välkommen och är nöjd med min prestation. Har varit på andra ställen och känt mig helt värdelös och kass det har jag inte en enda gång känt här utan bara känt mig nöjd med mig själv. Coacherna får mig dessutom att ge det där lilla extra varje gång trots att jag inte tror att det finns något mer att ge. Som grädde på moset behöver man inte ha handduk eller duschgrejer för det finns fritt att använda!

   

  Låter som en klyscha men träning har aldrig varit roligare än sen jag kom till Studio Östersund!"

 • Studio Östersund är den bästa platsen för träning
  EMMA WIDING

  Efter att ha börjat träna i studion har min träning blivit både rolig och utmanande. Johanna som är min personliga tränare hjälper mig med min hemmaträning och gör pass som är skräddarsydda efter mina behov och jag har aldrig känt mig starkare! 

  Fredagsstark är min absoluta favorit med fartfylld träning som ger en perfekt  start på dagen. Dessutom finns handdukar och härliga duschprodukter på plats som ger den där lyxiga känslan efter ett pass!

  Johanna, Maria, Helena och Anna är kunniga och inspirerande och skapar träningsglädje vilket gör Studio Östersund till den bästa platsen för träning!

Logotyp_Studio_Östersund_blänkande_guld.
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png
epost ikon guld.png
IG ikon guld.png
FB ikon guld.png